اصول اولیه تحصیل در آمریکا
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدین. لطفا مطالب رو بخونین و نظر بدین. اگر دنبال موضوع خاصی هستین به آرشیو موضوعی مراجعه کنین. نکته مهم: وبلاگ علمی کاربردی بوکان به هیچ حزب، سازمان دولتی یا غیر دولتی و یا طرز تفکری خاص وابسته نیست. این وبلاگ تنها برای آشنایی خوانندگان تهیه شده است. نگارنده مسوولیتی در قبال ادعای دیگران و یا تصمیمات خوانندگان وبلاگ ندارد. همچنین نگارنده مسوولیت صحت نوشته ها را به عهده نمی گیرد. خوانندگان محترم لطفا خود با استناد به منابع دیگر در مورد صحت نوشته ها تحقیق فرمایند. در صورت تمایل با شماره09379943535 تماس حاصل فرمایید مدیر وبلاگ: حسام رمضانی
آرشيو وبلاگ



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 28
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1

www.itblue.ir

فناوری اطلاعات
فناوری اطلاعات دانشگاه جامع علمی کاربردی بوکان

 

بهترین دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کدام هستند؟
ایالات متحده هیچ فهرست رسمی از بهترین دانشگاه ها منتشر نمی کند. برخی از سازمان های خصوصی فهرست هایی از «بهترین ها» جمع آوری می کنند، که این فهرست ها با در نظر گرفتن عواملی همچون بودجه های تحقیقاتی یا دیدگاه های صاحب نظران در یک رشته خاص تهیه می گردد. این فهرست ها از حیث نتیجه گیری تفاوت های چشمگیری با یکدیگر دارند، که البته با توجه به این که در حال حاضر بیش از 4000 دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی تأیید شده در ایالات متحده مشغول به فعالیت هستند و هر یک از آنها اهداف و نقاط قوت خاص خود را دارند، چندان جای تعجب ندارد. 
اغلب معروف ترین دانشگاه ها گران ترین دانشگاه ها نیز هستند و ورود به آنها نیز از همه مشکل تر است. «بهترین» دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی آن است که برای شما مناسب باشد دانشگاهی که رشته تحصیلی شما را ارائه دهد و واجد سایر معیارهایی باشد که برای شما حائز اهمیت است نظیر موقعیت، امور مالی، مسکن، و امکانات لازم برای دانشجویان خارجی.
کدام یک از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کم هزینه تر از همه هستند؟ آیا می توانید من را راهنمایی کنید که چه اقداماتی طی فرایند درخواست خود انجام دهم تا بتوانم از هزینه های آتی خود بکاهم؟
برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به هزینه ها و راهبردهای تأمین بودجه، به قسمت بعدی تحت عنوان تأمین بودجه تحصیل در ایالات متحدهو نیز بخش مفصل تر این وب سایت تحت عنوان کمک های مالی مراجعه کنید.
آیا مدرک ایرانی من توسط دانشگاه های ایالات متحده پذیرفته خواهد شد؟
معمولاً بله. دانشگاه های ایالات متحده عموماً مدارک سایر کشورها که مورد تأیید وزارت علوم آنها و برای ادامه تحصیل در آنجا معتبر است را می پذیرند. به هر حال، هریک از دفاتر پذیرش ایالات متحده به طور مستقل تصمیم گیری می کنند. آنها تحصیلات قبلی شما را ارزیابی می کنند تا ببینند تا چه حد با برنامه های مشابه تحصیلی در ایالات متحده و شرایط ویژه برنامه تحصیلی خاصی که برای آن درخواست داده اید قابل تطبیق است. (می توانید راجع به دغدغه هایی که ممکن است حتی قبل از درخواست رسمی برای پذیرش داشته باشید از کارکنان دفاتر پذیرش سؤال کنید.)  
برای قبولی نیاز به چه نمراتی دارم؟
تنوع تحصیلی در ایالات متحده به معنای آن است که شرایط لازم برای قبولی در آنها تفاوت چشمگیری دارد؛ برخی از مؤسسات آموزشی بسیار گزینشی عمل می کنند؛ حال آنکه سایر مؤسسات اکثر متقاضیان را قبول می کنند. برای قبولی در یک برنامه آموزشی گزینشی مربوط به مقطع کارشناسی یا کاردانی، لازم است معدل مقطع متوسطه شما B باشد و یا به عبارتی جزء بیست (20) درصد ممتاز کلاس خود باشید. شرط قبولی در دانشگاه های سختگیرتر این است که جزء ده (10) درصد ممتاز کلاس خود باشید. بسیاری از مؤسسات شرایط ساده تر و حتی برنامه های آموزشی «ثبت نام آزاد» دارند که قبولی در آنها فقط مستلزم اتمام تحصیلات متوسطه یا سایر پیش شرط های لازم برای آغاز تحصیلات دانشگاهی می باشد (ممکن است شرایط اضافی برای دانشجویان خارجی وجود داشته باشد؛ به عنوان مثال، عموماً تسلط به زبان انگلیسی یکی از پیش شرط های لازم برای آغاز هر گونه تحصیلات دانشگاهی است)کافی است اطمینان حاصل کنید که آماده موفقیت در تحصیلات و پروژه های دانشگاهی می باشید؛ برنامه های آموزشی ثبت نام آزاد هم به اندازه برنامه های آموزشی مؤسسات گزینشی تر چالش انگیز هستند. 
دانشجویانی که به دانشکده های تحصیلات تکمیلی وارد می شوند عموماً با توجه به شصت واحد نهایی مقطع کارشناسی خود مورد ارزیابی قرار می گیرند. شرایط لازم برای قبولی از گروهی به گروه دیگر متفاوت است، و پذیرش دانشجو در این مقطع نسبت به مقطع کارشناسی و کاردانی گزینشی تر می باشد.
چه زمانی باید برای درخواست اقدام کنم؟
در صورت امکان، یکی دو سال قبل از آنکه تحصیلات خود را آغاز کنید، در خصوص درخواست اقدام نمایید. سال تحصیلی در ایالات متحده اواخر ماه آگوست آغاز می شود و در ماه مه پایان می یابد. همچنین شاید پذیرش نیمسال دوم (که کلاس های آن در ماه های ژانویه یا فوریه آغاز می شوند) نیز امکان پذیر باشد، اما نه در تمام موارد. آخرین مهلت درخواست ممکن است برای برخی از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی اواخر نوامبر باشد. همچنین، برای ثبت نام در آزمون های استاندارد، شرکت در آنها و کسب اطلاع از نمرات اخذ شده در آنها نیاز به وقت خواهید داشت. برخی از این آزمون ها فقط سالی یک یا دو بار برگزار می گردد. 
آیا دیر دست به کار شده اید؟ برخی از دانشگاه ها برنامه های ثبت نامی انعطاف پذیرتری دارند و درخواست ها را هر زمانی می پذیرند. همچنین، در ایالات متحده شما ملزم نیستید که تحصیلات مقطع کاردانی یا کارشناسی را بلافاصله بعد از فارغ التحصیل شدن از دبیرستان آغاز کنید اگر مجبور باشید، می توانید به خاطر آنکه مهلت ثبت نام برای رشته مورد علاقه شما سپری شده است، یک سال دیگر صبر کنید. در دانشکده های تحصیلات تکمیلی، تعداد دانشجویان مسن تر حتی بیشتر است. برخی از دانشگاه ها حتی برنامه هایی را ارائه می کنند که مخصوص افراد «شاغلی» است که از تجربه کاری قابل ملاحظه ای برخوردار هستند. با این وجود، اگر زودتر دست به کار شوید، گزینه های بیشتری را فرا روی خود خواهید داشت و می توانید از بهترین فرصت های مربوط به کمک های مالی و امثال آن بهره بگیرید، بدون آنکه مجبور باشید عجله کنید و یا اینکه منتظر بمانید.
باید در چه آزمون های ورودی شرکت کنم؟
برای دریافت پاسخ به این سؤال و سایر سؤالات مربوط به آزمون، به صفحه مربوط به پذیرش در دانشگاه های آمریکا: آزمون در این بخش و نیز بخش مفصل تر راجع به آزمون در این وب سایت مراجعه کنید.
فرایند درخواست پذیرش در دانشگاه های ایالات متحده چگونه است؟
رویه های درخواست برای پذیرش بین داشنگاه های مختلف، اندکی متفاوت است. مراحل عمومی تقاضا برای پذیرش به شرح زیر است:
·         تاریخ ها و مهلت های ثبت نام تعیین شده برای تافل و سایر آزمون های لازم برای رشته و مقطع تحصیلی مورد نظر خود را بررسی کنید.
·         بعد از انجام تحقیقات لازم، فهرستی از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی که به نظر می رسند متناسب با نیازها و اولویت های شما باشند را تهیه کنید. سپس پیام هایی را از طریق پست الکترونیک برای هریک بفرستید و از آنها خواهش کنید اطلاعات لازم و تقاضانامه های مربوطه را برای شما ارسال کنند.
·         تقاضانامه های هریک از تقریباً سه الی هفت مؤسسه آموزشی که به بهترین وجه ممکن متناسب با نیازهای شما است را تکمیل کنید (فقط یک مؤسسه آموزشی گزینشی را انتخاب نکنید)، و هریک از تقاضانامه ها را به انضمام شهریه درخواست، به دانشگاه مربوطه ارسال کنید. می توانید مدارک تحصیلی و نمرات آزمون های خود را بعداً ارسال کنید؛ حال آنکه تقاضانامه های فاقد شهریه درخواست برگشت داده خواهد شد. نمرات آزمون ها باید مستقیماً توسط سازمان مسئول برگزاری آزمون به دانشگاه مربوطه ارسال گردد.
·         از مؤسسات آموزشی که در آنها به تحصیل پرداخته اید درخواست کنید که کارنامه های رسمی را برای شما صادر کنند که نشان دهنده دوره های آموزشی باشد که شما در آنها شرکت کرده اید. اگر در آزمون های نهایی شرکت کرده اید، یک نسخه از نتایج این آزمون ها را نیز ارسال کنید. اکثر دانشگاه ها و دانشکده های آمریکایی درخواست می کنند که توصیه نامه هایی مستقیماً توسط معلمین، اساتید، کارفرماها، یا سایر افرادی که از نقاط قوت شما آگاه هستند ارسال شود. اسناد و مدارکی که به زبان انگلیسی نیست باید به همراه ترجمه انگلیسی آنها ارائه شود.
نکات اساسی که باید راجع به تکمیل تقاضانامه تحصیل در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی ایالات متحده بدانم چیست؟
مشخصات خود را روی کلیه تقاضانامه ها، درخواست های آزمون، و غیره همواره با یک املای ثابت بنویسید. اگر گذرنامه دارید، مشخصات خود را با همان املایی که در گذرنامه شما درج شده است بنویسید. اختلاف املای مشخصات از سندی به سند دیگر می تواند مشکلاتی را ایجاد نماید.
حتی الامکان مطالب را تایپ کنید و از دست نویس کردن آنها خودداری کنید، و در مواردی که ناچار به دست نویس کردن مطالب هستید، آنها را خوش خط و خوانا بنویسید.
معمولاً از متقاضیان پذیرش در دانشگاه های گزینشی خواسته می شود مقاله یا اظهارنامه ای را بنویسند و در آن به تبیین اهداف خود بپردازند. ممکن است مؤسسه آموزشی مربوطه خط مشی هایی را در خصوص نحوه نوشتن چنین مقاله یا اظهارنامه ای ارائه دهد، اما این گونه مقالات معمولاً اهداف زیر را برآورده می سازند:
    برنامه های تحصیلات تکمیلی بیشتر علاقمند هستند جزئیاتی را درباره رشته تحصیلی مورد علاقه متقاضی، اهداف شغلی وی، و میزان تناسب برنامه مورد تقاضا با نیازها و قابلیت های تحصیلی خاص متقاضی بدانند.
    در مقطع کاردانی و کارشناسی، مقاله مزبور این امکان را برای کارکنان واحد پذیرش فراهم می کند که به درک بهتری از شخصیت و پیشینه فردی متقاضی نائل شوند. اینکه شما چه تفاوت هایی با سایر متقاضیان دارید؟ مقاله مزبور همچنین می تواند فرصت خوبی را برای ذکر مهارت ها وعلائقی که در سایر قسمت های تقاضانامه به خوبی شرح داده نشده اند فراهم کند.
چنانچه قصد دارید در رشته های مرتبط با هنرهای نمایشی به ادامه تحصیل بپردازید، ممکن است از شما خواسته شود یک نوار صوتی یا تصویری حاوی یکی از اجراهای خود را ارائه دهید. ممکن است از علاقمندان به هنرهای تجسمی خواسته شود که گزیده ای از آثار خود را ارائه دهند.
برای کلیه مطالبی که از خارج از ایالات متحده ارسال می گردد از پست هوایی/پیک استفاده کنید یا در صورت امکان به صورت آنلاین درخواست دهید. یک نسخه از کلیه مطالب و مدارکی که برای مؤسسات آموزشی ارسال می کنید را نزد خود نگه دارید.
به احتمال زیاد تقاضانامه ها حاوی مواردی خواهد بود که شامل حال دانشجویان خارجی نمی شود (مانند شماره تأمین اجتماعی، کد پستی و غیره). می توانید این گونه موارد را خالی بگذارید همچنین اگر احساس می کنید که مواردی مبهم است، می توانید طی نامه ای شرح دهید که چرا برخی از موارد را خالی گذاشته اید و نامه را به پیوست سایر مدارک خود ارسال کنید.
وقتی برای پذیرش در دانشگاه درخواست می دهم، انتظار شرکت در چه آزمون های را داشته باشم ؟
TOEFL® اگر زبان انگلیسی زبان مادری شما نباشد، شما باید نمره آزمون TOEFL (آزمون زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم) را ارائه دهید. قبولی در بسیاری از مؤسسات آموزش عالی مستلزم کسب حداقل نمره 80 در تافل اینترنتی (iBT)، حدود 213 در تافل کامپیوتری (نوع دیگری از این آزمون که دیگر ارائه نمی شود)، یا حدود 550 در تافل نوشتاری است. اگر تحصیلات دبیرستانی یا دانشگاهی خود را در ایالات متحده گذرانده باشید، یا از یک مؤسسه آموزشی چهارساله با مدرک فارغ التحصیل شده باشید، ممکن است پذیرش در برخی از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی مستلزم ارائه مدرک قبولی در آزمون TOEFL نباشد.
SAT® Reasoning Test® آزمون استدلال SAT ممکن است برای متقاضیان قبولی در مقاطع کاردانی و کارشناسی لازم باشد. هیچ نمره استانداردی لازم نیست؛ نتایج با نمرات مقطع متوسطه و سایر معیارهای پذیرش درخواست مقایسه می گردد.
SAT® Subject Tests  هریک از آزمون های مباحث SAT دانش فرد در رشته خاصی را می سنجد. ممکن است متقاضیان پذیرش در مقطع کاردانی و کارشناسی ملزم به شرکت در یکی یا چند فقره از این آزمون ها باشند.
GRE®  اکثر متقاضیان مقطع تحصیلات تکمیلی باید نتایج آزمون عمومی فارغ التحصیلی GRE و گاهی آزمون های موضوعی را نیز ارائه دهند. قبولی در برخی از رشته های مقطع تحصیلات تکمیلی مستلزم کسب حداقل 450 نمره شفاهی در آزمون عمومی است؛ قبولی در سایر رشته ها ممکن است مستلزم کسب حداقل 420 نمره در بخش کمی هم باشد. حداقل امتیازات لازم متغیر خواهد بود. برخی از دانشگاه ها حداقل ندارند، اما نمرات را با نمرات مقطع کارشناسی و سایر معیارهای درخواست برای پذیرش در مقطع تحصیلات تکمیلی می سنجند.
GMAT®متقاضیان پذیرش در مقطع تحصیلات تکمیلی رشته های مرتبط با بازرگانی و حسابداری معمولاً باید در «آزمون پذیرش در تحصیلات تکمیلی مدیریت» (GMAT) شرکت کنند. (متقاضیان پذیرش در برخی از برنامه های تحصیلی ممکن است این حق را داشته باشند که بین شرکت در آزمون GMAT یا GRE یکی را انتخاب کنند). اغلب، کسب حداقل امتیاز 500، و احراز حداقل 25 درصد از نمره در بخش شفاهی لازم است. باز هم، شرایط لازم برای پذیرش متغیر خواهد بود.
کی باید در آزمون ورود به دانشگاه شرکت کنم؟
حداقل یک سال قبل ازتاریخی که قصد دارید تحصیلات دانشگاهی خود را شروع کنید، در خصوص آزمون اقدام کنید. پست بین المللی می تواند هم کند و هم غیر قابل اطمینان باشد. در ضمن، باید مهلت های ثبت نام را هم مد نظر قرار دهید. برنامه ریزی و اقدام به موقع به شما این فرصت را می دهد که چنانچه از نتایج یک آزمون ناراضی باشید، یک بار دیگر در آن آزمون شرکت کنید و تقاضای ارسال نتایج نمایید.
کجا می توانم اطلاعاتی راجع به آزمون ها کسب کنم؟
Educational Testing Service (خدمات آزمون های آموزشی) (ETS) آزمون های TOEFL و GRE را طراحی و اجرا می کند. جزئیات مربوط به این دو آزمون را می توان در وب سایت آنها یافت.
می توانید اطلاعات بسیار دقیقی راجع به آزمونSAT را در وب سایت College Board بیابید.
آزمون GMAT توسط شورای پذیرش های تحصیلات تکمیلی مدیریت (GMAC) انجام می گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این آزمون و نیز سایر اطلاعات مفید راجع به تحصیل در رشته های مرتبط با بازرگانی، از وب سایت دانشجویی آنها دیدن کنید
چگونه برای آزمون ها ثبت نام کنم؟
عمومآً می توانید به صورت آنلاین و ازطریق وب سایت مربوط به آن آزمون ثبت نام کنید. جزئیات مربوط به نحوه ثبت نام در این وب سایت ها موجود است.
در روز آزمون چه اقداماتی انجام دهم؟
·         حداقل 30 دقیقه قبل از زمان برگزاری آزمون در محل تعیین شده حضور یابید. زیرا روند بررسی مدارک و پذیرش در آزمون زمان می برد. اگر دیر برسید، ممکن است از شرکت شما در آزمون ممانعت به عمل آید و هزینه ای که برای آزمون پرداخت کرده اید به هدر خواهد رفت.
·         مدارک شناسایی لازم، که در وب سایت آزمون مربوطه مشخص شده است، را با خود بیاورید.
·         تأییدیه آزمون خود را بیاورید.
نمرات آزمون ها را باید چه موقع دریافت کنم؟
عموماً، ETS نمرات آزمون ها را دو الی سه هفته بعد از آزمون اینترنتی و سه الی چهار هفته بعد از آزمون نوشتاری ارسال می کند. چنانچه در آزمونی شرکت کنید که سؤال تشریحی هم داشته باشد و ترجیح دهید به جای تایپ کامپیوتری، آن را با دست بنویسید، سه هفته دیگر را به زمان مذکور اضافه کنید. با پست بین المللی، ممکن است شش هفته الی دو ماه طول بکشد تا نتایج آزمون های کامپیوتری یا اینترنتی به دست شما برسد. گزارش آزمون های نوشتاری به طور متوسط حداقل دو ماه طول می کشد.
اگر نمرات آزمون در این محدوده زمانی به دست من نرسد، چه اقدامی انجام دهم؟
باید از طریق تلفن، پست الکترونیک یا فکس با مؤسسه برگزار کننده آزمون تماس بگیرید. اطلاعات تماس با مؤسسات مسئول برگزاری آزمون های مختلف در ذیل ارائه شده است. دقت کنید که حتماً این اطلاعات را در مکاتبات خود ارائه دهید: نام و نام خانوادگی، نشانی، تاریخ تولد، و شماره ثبت نام در آزمون. چنانچه سؤالات دیگری دارید و یا متقاضی گزارش های اضافی در خصوص نمرات خود هستید، باز هم باید همین اطلاعات را ارائه دهید.
برای بسیاری از آزمون ها، اطلاعات هم به صورت آنلاین و هم به صورت نوشتاری ارائه می گردد. بسته به خط مشی مؤسسات آموزشی، ممکن است برخی از آنها به جای آنکه منتظر بمانند تا گزارش کتبی آزمون شما را دریافت کنند، مایل باشند نتایج شما را از طریق اینترنت بررسی کنند.
اگر سؤال یا اشکالی در رابطه با کارنامه آزمون داشته باشم با چه کسانی باید تماس بگیرم؟
TOEFL
·         تلفن: 1-609-771-7100
·         فکس: 1-610-290-8972
·         پست الکترونیک: toefl@ets.org
·         وب سایت:  www.toefl.org
SAT
·         تلفن:  1-212-713-7789
·         پست الکترونیک:از فرم پرسش از طریق ایمیل در /inquiry/sathome.html www.collegeboard.com استفاده کنید.
·         وب سایت:www.collegeboard.com
GRE
·         تلفن: 1-609-771-7670
·         فکس:  1-610-290-8975
·         پست الکترونیک:gre-info@ets.org
·         وب سایت:www.gre.org
GMAT
·         تلفن:+ 44 (0) 161 855 7219
·         فکس:+ 44 (0) 161 855 7301
·         پست الکترونیک:GMATCandidateServicesEMEA@pearson.com       
·         وب سایت:  www.mba.com
تحصیل به منزله سرمایه گذاری برای آینده است که می تواند سود سرشاری را به بار آورد. تحصیل در ایالات متحده گزینه های بیشتری نسبت به سایر نظام های آموزشی ارائه می دهد، و این فرصت را برای شما فراهم می سازد که برنامه های آتی خود را با برنامه آموزشی خود تطبیق دهید.
برای آنکه بتوانید در زمینه تحصیل در ایالات متحده سرمایه گذاری کنید، برنامه ریزی هوشمندانه بسیار ضروری است لازم است تحقیقاتی انجام دهید و امکانات موجود برای تأمین بودجه تحصیل در ایالات متحده که متناسب با نیازها و توان مالی شما است را شناسایی کنید.
در ذیل پیشنهاداتی برای کمک به شما در برداشتن بهترین گام آغازین در مسیر تأمین بودجه تحصیل در ایالات متحده ارائه شده است.
·         برنامه ریزی
برنامه ریزی
اول از همه به خوبی راجع به هزینه های برنامه تحصیلی مورد نظر خود تحقیق کنید. کلیه دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی در ایالات متحده می توانند برآورد تقریبی از شهریه و هزینه های زندگی در مؤسسه مربوطه را ارائه دهند. هم شهریه و هم هزینه های زندگی می تواند تفاوت چشمگیری داشته باشد.
موجود بودن کمک ها نیز متفاوت است و می تواند تفاوت قابل ملاحظه ای در بر داشته باشدیک مؤسسه آموزش عالی را بدون بررسی مقدار کمک موجود برای دانشجویان خارجی، گران تصور نکنید.
حتماً انواع هزینه های زیر را مد نظر قرار دهید:
·         هزینه های درخواست
·         شهریه آزمون ها
·         شهریهتحصیلی
·         هزینه های دانشجویی ضروری
·         مخارج مسافرت
·         هزینه خوراک و مسکن
·         کتاب و سایر ملزومات
·         بیمه درمانی
·         پوشاک، تفریح و مخارج متفرقه
چنانچه قصد دارید به مدت چندین سال در ایالات متحده به تحصیل بپردازید، بررسی کنید که چگونه بودجه کل دوران تحصیل خود را تأمین نمایید.
هر چه زودتر در خصوص تحقیق راجع به کمک های مالی احتمالی اقدام کنید به طور ایده آل، این کار باید یکی دو سال قبل از رفتن به ایالات متحده انجام گیرد. توجه داشته باشید که مهلت کمک های مالی ممکن است چندین ماه زودتر از مهلت درخواست ها باشد. به موقع اقدام کنید تا بتوانید یک درخواست کمک عالی تهیه کنید و نمرات آزمون ها، کارنامه ها، توصیه نامه ها، مقالات و غیره را گردآوری نمایید.
منابع کمک مالی
دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی که قرار است در آن به تحصیل بپردازید، محتمل ترین منبع تأمین بودجه خارجی است طبق آمارهای موجود در «مؤسسه تحصیلات بین المللی»، بیش از 10 درصد از دانشجویان خارجی مقاطع کاردانی و کارشناسی و 45 درصد از دانشجویان خارجی مقطع تحصیلات تکمیلی در ایالات متحده بودجه اولیه را از دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی خود دریافت می کنند.
همانطور که از این آمارها بر می آید، امکان تأمین بودجه تحصیلات برای دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی بیشتر است. اما، برخی از مؤسسات آموزش عالی در مقطع کارشناسی هم بورسیه هایی را، بر اساس شایستگی علمی یا، بعضاً، خدمات اجتماعی، توانمندی های ورزشی، استعداد در هنرهای تجسمی یا نمایشی، یا سایر معیارها اعطاء می کنند.
دستیاری در زمینه تدریس یا تحقیق یکی از کمک هزینه های تحصیلی است که دانشگاه ها به دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی اعطاء می کنند. از دانشجویانی که مقام دستیاری به آنها اعطاء شده است انتظار می رود که به بخش هایی از کلاس های مقاطع کاردانی یا کارشناسی درس بدهند و یا اینکه در امر تحقیق و پژوهش به اساتید خود کمک کنند. در عوض، ممکن است به آنها حقوقی پرداخت گردد که بخشی از هزینه های تحصیلی آنها را تحت پوشش قرار دهد یا اینکه ممکن است از پرداخت شهریه معاف گردند.
معمولاً بلافاصله به دانشجویان سال اول مقطع تحصیلات تکمیلی مقام دستیاری اعطاء نمی گرددانتظار می رود که ابتدا آنها توانایی های علمی و آموزشی و نیز تسلط به زبان انگلیسی خود را نشان دهند. دستیاری در برخی از رشته های تحصیلی بیش از سایر رشته ها موجود است. به عنوان مثال، تعداد پست های دستیاری در علوم پایه بیشتر از علوم انسانی و علوم اجتماعی است، و تعداد پست های دستیاری در برنامه های حرفه ای مانند تجارت یا حقوق بسیار معدود است.
همچنین باید بررسی کنید چه برنامه های کمکی در سطح دولت محلی و بین المللی وجود دارد، که از حدود 4 درصد از دانشجویان خارجی در ایالات متحده پشتیبانی به عمل می آورند.
اطلاعات بیشتر راجع به کمک های مالی
·         تأمین هزینه های ادامه تحصیل در ایالات متحده. منبعی عالی برای کسب اطلاعات راجع به کمک هزینه های تحصیلی که توسط دولت ها، مؤسسات، و سازمان های بین المللی منحصراً به دانشجویان خارجی اعطا می گردد. با قابلیت جستجو بر اساس کشور یا رشته تحصیلی. مؤسسه آموزش های بین المللی.
·         هیأت دانشگاه. سایت تهیه کننده آزمون های SAT و CLEP که دارای یک موتور جستجوی عالی برای یافتن برنامه های دوره کارشناسی است.
·         Edupass . این وب سایت که مخصوص دانشجویان خارجی علاقمند به ادامه تحصیل در ایالات متحده است به موضوعاتی همچون پذیرش، تأمین هزینه ها، فراگیری زبان انگلیسی، ویزا، تفاوت های فرهنگی،  زندگی در ایالات متحده و امثال آن می پردازد. همچنین فهرستی از مؤسسات آموزش عالی ایالات متحده که بودجه بیشتری را به دانشجویان خارجی مقطع کارشناسی تخصیص می دهند در این وب سایت ارائه شده است.
·         www.finaid.orgگرچه بخش عمده اطلاعات مختص دانشجویان خارجی در سایت وابست

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب